Dec 28, 2004, 10:57 PM

* * * * * 

  Poetry
1321 0 1
Искам да съм цветенце в полето.
Искам да съм слънцето в небето.
Искам да съм с теб сега
до разцъфналите цветя
и да ти шепна за това,
колко хубава е любовта
щом съм с теб сега! 

© Цвети Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??