26 feb 2006, 18:24

... 

  Poesía
672 0 2

Боли..и всичко в мене плаче,
боли ме,а ти вече си далече!
"Обичам те",така ми каза,
и замина някъде в безкрая..
Аз исках да те върна,но не можех!
Сълзите ми се ронеха като синци,
разкъсани от златна огърлица,
а къде отидоха нашите мечти..?
Отнесе ги със себе си в безкрая
там никога не ще те заболи
никога не ще се върнеш ти
при жената,която искаше
живота си с теб да сподели .. !!!

© Александра Методиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??