7 feb 2005, 17:21

* * * 

  Poesía
1116 0 0
       Ти сън ли беше
       или пък приказка безкрайна?
       Наистина ли с мене беше
       или просто мойта малка тайна?
       На клада ли за мен гореше
       или само в нощ омайна?
       Сърцето ти за мене ли туптеше
       или бе една лъжа нетрайна?
       Единствено в мене ли валеше
       дъжд на  нежността незнайна?
       Дали и тебе силно те болеше,
       че и любовта на този свят е крайна?

© Теодора Дамянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??