25 mar 2005, 10:23

* * * 

  Poesía
917 0 4

Кафето е горчиво като снощните ти устни,
а беше утринно и нежно.
Препечените филийки сякаш са сухи,
а току що ги извадих от огъня.

Усмихвам се,
поне това научих, Любов
през дългите си дни и нощи,
когато ти не изтрезняваше.

Любов ли казах?
Моля те, прости,
понякога използвам сложни, непознати думи...
...и по-добре е да се разделим и в новия живот да се изгубим.

Да принце, ти не си щастлив,
не са сапфирени очите ти - на беден да ги подариш,
а аз отдавна не съм спящата принцеса
и без това кошмарите ми пречат,
така, че моля да не ме събуждаш.
Одавна времето изтече.

© Мира Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • времето изтече само тук, а с принца се споразумяхме той да прави кафе сутрин
  • Изтече ли
    Е недей така де, случват се чудеса, но времето си остава, само се променят сезоните в нас
  • мерси Марги !
  • Хей,Дю,хареса ми!Браво на теб!
Propuestas
: ??:??