6 feb 2005, 12:02

* * * 

  Poesía
941 0 1
Прости ми, какво да направя,
щом невъзможно е за мен
големите зелени очи да забравя,
да не мисля за тебе ни нощ, нито ден.

Прости ми, че правиш деня ми прекрасен,
че нощем пак идваш в съня,
че всеки миг е ужасен,
щом трябва от теб да страня.

Прости ми, че сърцето все още обича,
че ронят очите горчиви сълзи,
че твоето име душата безгласно изрича,
прости ми, недей ме мрази.

© Дени Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??