11 nov 2005, 23:22

* * * 

  Poesía
675 0 0
             Защо мълчиш, когато питащи
             очите ми на теб се спират,
             защо със мене болката не споделиш,
             какво те мъчи, от какво се криеш.
             Защо ръцете ти треперят
             всеки път щом спра до тебе,
             защо не вдигаш поглед,
             защо не ме поглеждаш...
             Ако искаш да си тръгнеш -
             просто кажи ми, не мълчи,
             ако тази любов ти тежи -
             не лъжи, отхвърли я.
             Аз мога чувствата си да прикрия
             и няма да видиш колко ще страдам -
             бях се примирила сама да живея,
             по камъни стъпвах, без да падам
             и бури силни ме връхлитаха,
             но не ме прекършиха - горда останах...           

© Димитрина Станчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??