12 may 2005, 15:47

* * * 

  Poesía
995 0 0

Мисъл – ужас

Любов – ад

Страст и гордост

в тъмен свят.

Облак – целувки

женско лице, което сияе

с огън в сърце.

- А нещо друго поне?

-Да! Дим – цигарен

и музика – усмивка.

Болка! Да! Болка! –

и радост – горчивка.

Трудно е , зная

да проникна сега

в твоята горда мъжка душа.

Тъжно мечтая

в дъжд – светлина

и буря беснее в  в мойта душа.

Диво се носим

в море от любов...

дали да отвърна на твоя нежен зов?

Малка, невинна съм в твойте ръце,

лудо се блъска

в гърдите – сърце.

Тръгваш  усмихнат,

свит – рамене...

Не разтопих ли твойто сърце?

 

 

© Димана Миткова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??