5 jul 2008, 23:15

... 

  Poesía » Otra
700 0 10
Здрачът тихо се спуска в полята.
Вятър стене във клони превит.
Нощ прегръща самотата ти бяла
и разстила своите черни коси.
Мрак препуска с коне вихрогони
по чупливия ръб на дъха ти,
със незримите свои пътеки
надалеч... надалеч да те вземе.
Не заспивай, очи не затваряй!
Утре слънцето пак лъчи ще тъче
и за теб едно облаче бяло
ще усмихне във своите ръце.
И дъждец ще се сипе пак цветен,
и дъга пак венец ще плете
със цветята, които за тебе
е събрала зората във свойто сърце.
Зная аз, че светът е за двама!
Но за двама не стига едничко сърце.
Затова без да искам замяна...
подарявам ти мойто сърце.





© Евгения Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??