4 jun 2004, 1:03

* * * 

  Poesía
1270 0 0
Премръзнал топля длани в пространствата подпухнали
Където щраусите гонят ме с глави в прозрачни пирамиди свити


Там някои плаче с напукан грим , а уж умря в протуберанси
Изгрев ще се потъмни и в капките на дъжд омаен те виждам
Грейнала да ми мълчиш

© Весел Ин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??