4.06.2004 г., 1:03 ч.

* * * 

  Поезия
1244 0 0
Премръзнал топля длани в пространствата подпухнали
Където щраусите гонят ме с глави в прозрачни пирамиди свити


Там някои плаче с напукан грим , а уж умря в протуберанси
Изгрев ще се потъмни и в капките на дъжд омаен те виждам
Грейнала да ми мълчиш

© Весел Ин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??