8 mar 2007, 0:51

* * * 

  Poesía
867 0 23

*    *    *

Най-сложната енигма на земята,

най-приказното цвете сред цветята

създаде Бог с любов и топлина.

Усмихна се... нарече я ЖЕНА!

7. 3. 2007 г.

Добрич


Скъпи дами, 
честит 8-ми март!

© Румен Ченков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??