Mar 8, 2007, 12:51 AM

* * * 

  Poetry
893 0 23

*    *    *

Най-сложната енигма на земята,

най-приказното цвете сред цветята

създаде Бог с любов и топлина.

Усмихна се... нарече я ЖЕНА!

7. 3. 2007 г.

Добрич


Скъпи дами, 
честит 8-ми март!

© Румен Ченков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??