20 jul 2011, 14:32

* * * 

  Poesía » Civil
535 0 6

* * *

Целта ни бе да променим държавата!
То беше хъс и незапомнена емоция...
Днес май закъсали сме здравата,
със цел - поредната промоция.
20. 07. 2011 г.
Русе

© Румен Ченков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??