20.07.2011 г., 14:32 ч.

* * * 

  Поезия » Гражданска
534 0 6

* * *

Целта ни бе да променим държавата!
То беше хъс и незапомнена емоция...
Днес май закъсали сме здравата,
със цел - поредната промоция.
20. 07. 2011 г.
Русе

© Румен Ченков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??