26 sept 2015, 13:14

* * * 

  Poesía
353 0 1

Довиждане, приказно лято!
Аз зная – ти пак ще си тук,
но малко съм тъжен, когато 
птичи ята отпътуват на юг.
22. 09. 2015 г.
Русе

© Румен Ченков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??