29 oct 2005, 9:37

* * * 

  Poesía
1108 0 6
Не мога да те имам,
знам това.
Така притихнала е в мен
сега вечерта.
И няма как
потича мъничка сълза,
разказваща за теб,за мен,
за нас и любовта.

© Силви Смирнова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??