Oct 29, 2005, 9:37 AM

* * * 

  Poetry
1107 0 6
Не мога да те имам,
знам това.
Така притихнала е в мен
сега вечерта.
И няма как
потича мъничка сълза,
разказваща за теб,за мен,
за нас и любовта.

© Силви Смирнова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??