21 may 2007, 15:50

*** 

  Poesía
763 0 2
Като не можеш
да бъдеш част от живота ми,
не се опитвай да го рушиш.
Уморена съм да те
крия от чуждите погледи,
дори и от себе си.
Разбираш ли, не го заслужаваш
това убийствено чувство.
Не ме обичай,
мрази ме до болка.
... И ми прости!

© Галина Кралева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??