21 мая 2007 г., 15:50

*** 

  Поэзия
716 0 2
Като не можеш
да бъдеш част от живота ми,
не се опитвай да го рушиш.
Уморена съм да те
крия от чуждите погледи,
дори и от себе си.
Разбираш ли, не го заслужаваш
това убийствено чувство.
Не ме обичай,
мрази ме до болка.
... И ми прости!

© Галина Кралева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??