13 dic 2005, 23:38

***** 

  Poesía
731 0 2
Навън е нощ, в душата ми - трагедия;
угасва всяка светла мисъл в мен.
Сънят пречиства ли съмнения
или той самият е от тях роден?

© Радост Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??