Животът е една несбъдната мечта,
но въпреки това
ние всички мечтаем повече за смъртта
и да оставим кървава следа…
Като капка вода
капе кръвта,
след нежната целувка на смъртта,
за която копнее всеки, който не се е докосвал до любовта…
Малко любов,
капка смърт,
вечен живот
и мрачна самота…
Всеки плаче през нощта,
всеки опитва от злокобната вина,
всеки има мършава душа,
не струваща повече от една мъртва целувка…
Самотна красива земя е раят,
топла напукана любов е адът…
Рай или неусетна лятна смърт??
Адът или вещица, изгорена на клада??
31.7.2010
© Грозното Патенце Todos los derechos reservados