28.10.2010 г., 19:14 ч.

* * * 

  Поезия
515 0 0

Животът е една несбъдната мечта,

но въпреки това

ние всички мечтаем повече за смъртта

и да оставим кървава следа…

 

Като капка вода

капе кръвта,

след нежната целувка на смъртта,

за която копнее всеки, който не се е докосвал до любовта…

 

Малко любов,

капка смърт,

вечен живот

и мрачна самота…

 

Всеки плаче през нощта,

всеки опитва от злокобната вина,

всеки има мършава душа,

не струваща повече от една мъртва целувка…

 

Самотна красива земя е раят,

топла напукана любов е адът…

Рай или неусетна лятна смърт??

Адът или вещица, изгорена на клада??

31.7.2010

© Грозното Патенце Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??