23 ene 2013, 20:42  

Завинаги 

  Poesía » Filosófica
509 1 1

Едно дете счупи буркан и заплака…

Навярно от страх. Инстинктивно.

От същия страх, който всички усещаме,

когато съвсем неочаквано

сме счупили нещо

завинаги.

 

 

Албена Димитрова

 

1983 г.

София.

© Албена Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??