23 янв. 2013 г., 20:42  

Завинаги 

  Поэзия » Философская
472 1 1

Едно дете счупи буркан и заплака…

Навярно от страх. Инстинктивно.

От същия страх, който всички усещаме,

когато съвсем неочаквано

сме счупили нещо

завинаги.

 

 

Албена Димитрова

 

1983 г.

София.

© Албена Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??