Jan 23, 2013, 8:42 PM  

Завинаги 

  Poetry » Phylosophy
507 1 1

Едно дете счупи буркан и заплака…

Навярно от страх. Инстинктивно.

От същия страх, който всички усещаме,

когато съвсем неочаквано

сме счупили нещо

завинаги.

 

 

Албена Димитрова

 

1983 г.

София.

© Албена Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??