11 ago 2019, 8:35

*** 

  Poesía » Otra
315 0 2

жена с крила а как боли от нея
сърцето плаче като слон
умът не иска да е с нея
а душата прави и поклон

 

правдиво ли е да я искаш
да страдаш всеки нощен час
думите през зъби все изстискваш
а всъщност благославяш я с пълен глас

 

боли те ту отляво ту отдясно
сълзите стичат се на сън
небето вече не е ясно
дяволът преследва те с гръм

 

очите й толкова красиви
а от тях вътре те дере
усмивките и пухено щастливи
а теб те гонят бесове

 

като луд тичаш подир нея
страх те е да бъдеш сам
ужасът обхванал е копнежа
боли от болката и от не знам

 

приключваш с това твое свято
в мислите разбираш го добре
но сърцето хвърля се на сляпо
и бърза вече да поспре

 

© Всемнелюб Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??