Огледах се в очите ти –
заплувах сред сълзите ти!
Целувайки те, стигнах до брега,
където се разливаше
и с ласките се сливаше
на чувствата ми бялата вълна!
Как биеше сърцето ти!
Как в тъмното лицето ти
една усмивка топла озари!
Вън бурята бе стихнала,
а ти, до мен притихнала,
ме гледаше с две влюбени очи!
© МАРИАН КРЪСТЕВ Todos los derechos reservados
Поздрав, Мариан!