7.06.2014 г., 10:18 ч.

* * * 

  Поезия » Източни форми
543 0 3

Огледах се в очите ти –

заплувах сред сълзите ти!

Целувайки те, стигнах до брега,

където се разливаше

и с ласките се сливаше

на чувствата ми бялата вълна!

 

Как биеше сърцето ти!

Как в тъмното лицето ти

една усмивка топла озари!

Вън бурята бе стихнала,

а ти, до мен притихнала,

ме гледаше с две влюбени очи!

 

 

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??