Ще се напия тази нощ
и ще счупя всички чаши,
ще оставя свещите да догорят,
пиян, изгубен в собственото “Аз”
слепешком, отчаян ще те търся -
страхувам се от твоята любов,
страхувам се от моите кошмари,
без теб без смисъл е денят
и ужасна, тъжна е нощта...
02.04.1994
© Илия Димитров Todos los derechos reservados