13 июл. 2010 г., 10:42

* * * 

  Поэзия » Любовная
496 0 0

Ще се напия тази нощ

и ще счупя всички чаши,

ще оставя свещите да догорят,

пиян, изгубен в собственото “Аз”

слепешком, отчаян ще те търся -

страхувам се от твоята любов,

страхувам се от моите кошмари,

без теб без смисъл е денят

и ужасна, тъжна е нощта...


02.04.1994

© Илия Димитров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??