29 abr 2017, 3:09

*** 

  Poesía » Filosófica
276 2 6

***

 

Най - дългата разходка

е тази, която няма да свърши...

и началото и до безкрай...

като колело ще се върти...

© Лили Вълчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??