Apr 29, 2017, 3:09 AM

*** 

  Poetry » Phylosophy
270 2 6

***

 

Най - дългата разходка

е тази, която няма да свърши...

и началото и до безкрай...

като колело ще се върти...

© Лили Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??