31 oct 2008, 22:31

* * * 

  Poesía
431 0 2

 

ЗЛАТО МОЕ

 

Докосвам те,

Злато мое.

Пръстите в огън тлеят.

Целувам те,

Злато мое.

Устни-въглени парят.

Прегръщам те,

Злато мое.

Ръце - криле подкосени.

Как да те прегърна?

И как да те целуна?

Злато мое!

Очите - угар почерняха,

Душите бели ослепяха.

... Злато мое!

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??