21 abr 2010, 20:53

*** 

  Poesía » Parodias
473 0 0

Студено сърце,

бледа луна,

угаснали звезди,

тъмен ден,

несвършваща нощ.


Убийствена тъмнина,

застинала душа.

Вкаменено, студено сърце

мъртва любов,

скрита тъга,

боляща усмивка.


Беззвучен плач,

безсмислена реч,

нестихваща ярост,

мъртвешки хлад,

безличен живот,

незнайна смърт.

 

© Емилия Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??