21.04.2010 г., 20:53 ч.

*** 

  Поезия » Пародии
472 0 0

Студено сърце,

бледа луна,

угаснали звезди,

тъмен ден,

несвършваща нощ.


Убийствена тъмнина,

застинала душа.

Вкаменено, студено сърце

мъртва любов,

скрита тъга,

боляща усмивка.


Беззвучен плач,

безсмислена реч,

нестихваща ярост,

мъртвешки хлад,

безличен живот,

незнайна смърт.

 

© Емилия Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??