4 ago 2016, 11:19

... 

  Poesía » De amor
628 3 6

Прокара ръка през сърцето ми

и се обърна.

А аз простенах тихо,

преди да се стопя

и се превърна

в облак.

© Вънотрая Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??