14 jun 2015, 12:19

*** 

  Poesía » De amor
386 0 0

Днеска бях 

щастлива

имах чувство 

че съм жива.

 

Чудно хубав 

ден е днес 

и в компания 

съм с теб.

 

Пихме, ядохме 

с наслада

чувствах че съм

с теб във рая.

 

 

© Кармен николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??