Jun 14, 2015, 12:19 PM

*** 

  Poetry » Love
385 0 0

Днеска бях 

щастлива

имах чувство 

че съм жива.

 

Чудно хубав 

ден е днес 

и в компания 

съм с теб.

 

Пихме, ядохме 

с наслада

чувствах че съм

с теб във рая.

 

 

© Кармен николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??