22 dic 2013, 13:59  

* * * 

  Poesía
905 0 10

Нощ е тъмна, таласъмна,
лягам сякаш на бодили,
във легло ли ще осъмна,
в ров ли пълен с крокодили?


Мрежи мятам, правя, струвам,
сън безпаметен да хвана
и от нерви марширувам
по стените и тавана.


Нощ е тъмна, непрогледна,
а стрелките - от олово,
знаем си с,е душо бедна.
Пак любов ли? Не... отново.

© Надежда Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??