14 feb 2013, 9:53  

14 февруари 

  Poesía » Formas orientales
1102 0 10
14 февруари
Сърчица – не от плът, а от плюш -
с милиард и една валентинки,
днес светът ни залъгва, че уж
любовта струва жълти стотинки.

© Владимир Виденов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??