Feb 14, 2013, 9:53 AM  

14 февруари 

  Poetry » East forms
1006 0 10
14 февруари
Сърчица – не от плът, а от плюш -
с милиард и една валентинки,
днес светът ни залъгва, че уж
любовта струва жълти стотинки.

© Владимир Виденов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??