13 abr 2010, 10:17

14 февруари 

  Poesía
636 0 3

И ето, пак съм аз, но някак по различна.

По улиците скитам аз студена и безлична.

И ето, пак съм аз, но някак по различна и пада, пада сняг

и оставям пак самичка.

И ето, пак сама по улиците скитам

и търся някой, който

без страх да ме обича.

© Нона Маринова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??