Apr 13, 2010, 10:17 AM

14 февруари 

  Poetry
705 0 3

И ето, пак съм аз, но някак по различна.

По улиците скитам аз студена и безлична.

И ето, пак съм аз, но някак по различна и пада, пада сняг

и оставям пак самичка.

И ето, пак сама по улиците скитам

и търся някой, който

без страх да ме обича.

© Нона Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??