1 abr 2013, 9:36

* * * 

  Poesía » De amor
433 0 0

 Остави ми само магия,  

на тази, която те чака.           

В кръговрат от измамна светлина 

те търсих пак и пак.                   

Остави ми само една,             

сподавена страшна тъга, 

на тази която не вярва-    

замислена плаха душа,

чакаща знак...                     

Сега ми говориш със вятъра

думи мечтани и скъпи,      

но те се стопяват във времето -

изгубени там,                                 

където остави ме някога,             

а пътя обратно към теб аз вече не искам да знам. 

© Ася Григорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??