Остави ми само магия,
на тази, която те чака.
В кръговрат от измамна светлина
те търсих пак и пак.
Остави ми само една,
сподавена страшна тъга,
на тази която не вярва-
замислена плаха душа,
чакаща знак...
Сега ми говориш със вятъра
думи мечтани и скъпи,
но те се стопяват във времето -
изгубени там,
където остави ме някога,
а пътя обратно към теб аз вече не искам да знам.
© Ася Григорова Все права защищены