ПРЕГЪРНИ МЕ ПАК
И нека има само днес.
И покажи ми как да те обичам.
ЦЕЛУНИ МЕ
Нека има само настояще,
Да ни свързва само любовта.
ЗАТВОРИ ОЧИ -
Спомни си, че обичаш
и помисли си колко много - чак до болка!
ОТВОРИ СЪРЦЕТО СИ ЗА МЕН...
... и позволи ми да остана там...
© Стамена Боева Todos los derechos reservados
Поздрав!!!6+