23.11.2007 г., 17:27 ч.

* * * 

  Поезия
1076 0 1
 

 

                                              ПРЕГЪРНИ МЕ ПАК

                                              И нека има само днес.

                                         И покажи ми как да те обичам.

                                                    ЦЕЛУНИ МЕ

                                             Нека има само настояще,

                                          Да ни свързва само любовта.

                                                 ЗАТВОРИ ОЧИ -

                                              Спомни си, че обичаш

                               и помисли си колко много - чак до болка!

                                      ОТВОРИ СЪРЦЕТО СИ ЗА МЕН...

                                                  

 

                                         ... и позволи ми да остана там...

© Стамена Боева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много нежен стих, стопли ми сърцето!
    Поздрав!!!6+
Предложения
: ??:??