25 mar 2008, 16:26

18 април 

  Poesía
664 0 5
        18 април
 
Стига с тези кафета,
стига дребни проблеми.
Любовта ме намери. Ето я -
крехка и само за мене.
Синеока и неприлично млада,
капчица нежност усмихната.
Иде ми да строша огледалото.
Спотаявам въздишка...
Време за размисли няма.
Пролетта ме залива с любов.
Все така ъгловата и пряма -
за какво ми е благослов...

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??