15 feb 2011, 19:39

*** 

  Poesía » De amor
840 0 2

Ела

да запалим огън…

… за да се сгреем

и да помислим.

Ела, не бъди лош –

не ме оставяй сама…

 

Знам, знам –

мъжът първо действа,

после мисли.

Последен вик - ела…

… преди да съм си загубила ума

по някой друг.

© Донка Красимирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??