Ела
да запалим огън…
… за да се сгреем
и да помислим.
Ела, не бъди лош –
не ме оставяй сама…
Знам, знам –
мъжът първо действа,
после мисли.
Последен вик - ела…
… преди да съм си загубила ума
по някой друг.
© Донка Красимирова Все права защищены